Razkrito ime Sabininega fanta

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Skrivnostni moški, ki je omrežil manekenko Sabino Remar, naj bi bil golfist Martin Stanič.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko smo včeraj pisali, da je Sabina Remar starejšega poslovneža Tomaža Kralja zamenjala za mlajšega, so na portalu Slovenske novice zdaj razkrili, kdo je njen novi izbranec. Šlo naj bi za golfista Martina Staniča, ki je od lepotičke mlajši šest let. Martin je že vrsto let zagrizen športnik, saj se z golfom ukvarja že 13 let, lani pa je v Arboretumu postavil nov rekord igrišča.

Kot kaže je Sabina tudi tokrat dobro izbrala, saj je Martin sin Boruta Staniča, enega izmed članov uprave banke NLB. Za izjavo o novi zvezi smo jo prosili že včeraj, a nam je dejala, da je ne želi komentirati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:06 11. September 2011.

    sej prihodnosti s tomažem tako ali tako ni imela, kva pa bi lahko mela z njim razen pijance. Je bil …

  • 17:54 10. September 2011.

    Sm sel ze 4-5x mimo tega clanka ker me boli za eno manekenko , ki si je spet nasla movzno …

  • 14:26 10. September 2011.

    no ja, jo je po vsej verjetnosti omrežil z denarjem in kakšnim novim avtomobilom....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.