Magazin > VIP
47 ogledov

Razkrito ime Sabininega fanta

Sabina Remar Žurnal24 main
Skrivnostni moški, ki je omrežil manekenko Sabino Remar, naj bi bil golfist Martin Stanič.

Po tem, ko smo včeraj pisali, da je Sabina Remar starejšega poslovneža Tomaža Kralja zamenjala za mlajšega, so na portalu Slovenske novice zdaj razkrili, kdo je njen novi izbranec. Šlo naj bi za golfista Martina Staniča, ki je od lepotičke mlajši šest let. Martin je že vrsto let zagrizen športnik, saj se z golfom ukvarja že 13 let, lani pa je v Arboretumu postavil nov rekord igrišča.

Kot kaže je Sabina tudi tokrat dobro izbrala, saj je Martin sin Boruta Staniča, enega izmed članov uprave banke NLB. Za izjavo o novi zvezi smo jo prosili že včeraj, a nam je dejala, da je ne želi komentirati.

Komentarjev 3
  • jabolcnapita 08:06 11.september 2011.

    sej prihodnosti s tomažem tako ali tako ni imela, kva pa bi lahko mela z njim razen pijance. Je bil cajt, da je to tud sama to opazla, hvala bogu. Želim Martinu in Sabini lepo prihodnost. Kar ima oče, pa nima ravno sin !

  • Method 17:54 10.september 2011.

    Sm sel ze 4-5x mimo tega clanka ker me boli za eno manekenko , ki si je spet nasla movzno kravo zurnal24 bi biv veliko boljsi brez taksnih bezveznih neumestnih butastih clankov....sem glih skenslav 24ur.com zaradi taksnih stvari.

  • mariot 14:26 10.september 2011.

    no ja, jo je po vsej verjetnosti omrežil z denarjem in kakšnim novim avtomobilom....