Magazin > VIP
27 ogledov

Nova kariera Sabine Remar

Sabina Remar in Matjaž Kitak Žurnal24 main
Nekdanja slovenska miss Universe in manekenka Sabina Remar bo postala radijska voditeljica in obenem zagotavlja, da lahko poslušalcem ponudi veliko.

Ker je Sabina že nekaj časa razmišljala o vodenju radijske oddaje, v preteklosti pa je imela tudi nekaj drugačnih ponudb v zvezi z radijskim vodenjem, je z veseljem sprejela nov izziv. Tega ji je ponudil nekdaj razvpiti glasbeni menedžer Matjaž Kitak, ki je Sabino že nekaj časa nagovarjal, naj se preizkusi v tej vlogi. Zdaj se bo tako lotila spletnega projekta, ki vključuje tudi oddajo Razkrito na Radiu Ljubljana, dodelili pa so ji vlogo v 15-minutnem sklopu te oddaje, in sicer na temo Lifestyle.

"Oddaja Lifestyle bo vsak teden drugačna, dinamična in zelo poučna. Govorila bom enkrat o modi, drugič o razvajanju, prehranjevanju, telovadbi in ne nazadnje tudi o avtomobilih, plovilih in notranji opremi. Podrobneje pa bom tudi predstavila kakšno od naših domačih podjetij, seveda tista, ki bodo sama želeli sodelovati. Torej, govorila bom o vsem, kar naše življenje naredi lepše in bogatejše v smislu notranjega zadovoljstva," je o svojem delu povedala navdušena Remarjeva, ki je prepričana, da ji je tema oddaje pisana na kožo, in obenem z gotovostjo zatrjuje, da lahko poslušalcem ponudi veliko.

"Poleg tega bom sodelovala tudi na portalu, kjer bom imela svojo rubriko, v kateri bom bralcem in bralkam na razpolago z različnimi nasveti v zvezi z modo, manekenstvom, prehranjevanjem, hujšanjem, telovadbo ... v glavnem v zvezi z vsem, kar jih zanima," je dejala postavna temnolaska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.