Razkrito tudi šestletno razmerje z uslužbencem

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Nekdanja tajnica Johna Travolte je razkrila, da je imel igralec v osemdesetih šestletno razmerje s svojim pilotom.
Oglej si celoten članek

Po vseh seksualnih škandalih, ki se te dni zgrinjajo nad Johna Travolto, je njegova nekdanja tajnica Joan Edwards razkrila še eno pikantno podrobnost iz zvezdnikovega zasebnega življenja. Edwardsova, ki je pri igralcu službovala me letoma 1978 in 1994, je njegova prva uslužbenka, ki je javno priznala, da je John homoseksualec. "Skrbela sem za njegov osebni in službeni urnik. Seveda sem vedela, da je gej, vendar me to ni nikoli motilo," je o svojem bivšem delodajalcu povedala Edwardsova.

Travolta naj bi imel v osemdesetih šestletno razmerje s svojim pilotom Dougom Gotterbajem, obstoj te afere pa je potrdil tudi Gotterbajev nekdanji partner Robert Britz. "Doug mi je že na začetku najine zveze zaupal, da je imel v osemdesetih razmerje z Johnom," je povedal Britz in izdal, da mu je Gotterba pokazal tudi žgečkljiv domači videoposnetek, v katerem nastopa Travolta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.