Magazin > VIP
18 ogledov

Razkrito tudi šestletno razmerje z uslužbencem

John Travolta FameFlynet Pictures
Nekdanja tajnica Johna Travolte je razkrila, da je imel igralec v osemdesetih šestletno razmerje s svojim pilotom.

Po vseh seksualnih škandalih, ki se te dni zgrinjajo nad Johna Travolto, je njegova nekdanja tajnica Joan Edwards razkrila še eno pikantno podrobnost iz zvezdnikovega zasebnega življenja. Edwardsova, ki je pri igralcu službovala me letoma 1978 in 1994, je njegova prva uslužbenka, ki je javno priznala, da je John homoseksualec. "Skrbela sem za njegov osebni in službeni urnik. Seveda sem vedela, da je gej, vendar me to ni nikoli motilo," je o svojem bivšem delodajalcu povedala Edwardsova.

Travolta naj bi imel v osemdesetih šestletno razmerje s svojim pilotom Dougom Gotterbajem, obstoj te afere pa je potrdil tudi Gotterbajev nekdanji partner Robert Britz. "Doug mi je že na začetku najine zveze zaupal, da je imel v osemdesetih razmerje z Johnom," je povedal Britz in izdal, da mu je Gotterba pokazal tudi žgečkljiv domači videoposnetek, v katerem nastopa Travolta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.