Razkrivamo delček poročnega menija

Foto: Saša Despot žurnalova poroka Foto: Saša Despot žurnalova poroka Foto: Saša Despot žurnalova poroka Foto: Saša Despot mladoporočenca Foto: Saša Despot žurnalova poroka Foto: Saša Despot žurnalova poroka Foto: Saša Despot žurnalova poroka Foto: Saša Despot žurnalova poroka
Priprave na Žurnalovo poroko so na vrhuncu, mi pa smo bodoča mladoporočenca tokrat zmotili v Postojnski jami, na pokušini in izbiri poročnega jedilnika.
Oglej si celoten članek

Usodni da bosta Mateja Ivanšek in Igor Voćanec, zmagovalca nagradnega tekmovanja Žurnalova poroka v Postojnski jami, dahnila v soboto, 8. septembra. "V Postojnski jami njima in svatom pripravljamo vrsto presenečenj, od nepozabnega obreda v prav posebni dvorani do odličnih kulinaričnih užitkov in slavja v Jamskem dvorcu," nam je zaupala Urška Kiković, organizatorka dogodkov v Postojnski jami.

Tradicionalno

Da se bo na poroki dobro jedlo, ne dvomimo, zato je bila nestrpnost, ki je naraščala pred pokušino poročnega menija, pričakovana. "Mladoporočenci imajo najraje domačo tradicionalno kuhinjo, kjer brez štrukljev in dobre goveje juhe ne gre," pravi Slavica Smrdel, strokovnjakinja za kulinariko v Postojnski jami, in dodaja, da bodo svatje na Žurnalovi poroki v Postojnski jami deležni tudi kulinaričnih presenečenj s tradicionalno-sodobnim pridihom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.