Magazin > Lepota & telo
104 ogledov

Razkrivamo delček poročnega menija

mladoporočenca
1/9
Saša Despot
Priprave na Žurnalovo poroko so na vrhuncu, mi pa smo bodoča mladoporočenca tokrat zmotili v Postojnski jami, na pokušini in izbiri poročnega jedilnika.

Usodni da bosta Mateja Ivanšek in Igor Voćanec, zmagovalca nagradnega tekmovanja Žurnalova poroka v Postojnski jami, dahnila v soboto, 8. septembra. "V Postojnski jami njima in svatom pripravljamo vrsto presenečenj, od nepozabnega obreda v prav posebni dvorani do odličnih kulinaričnih užitkov in slavja v Jamskem dvorcu," nam je zaupala Urška Kiković, organizatorka dogodkov v Postojnski jami.

Tradicionalno

Da se bo na poroki dobro jedlo, ne dvomimo, zato je bila nestrpnost, ki je naraščala pred pokušino poročnega menija, pričakovana. "Mladoporočenci imajo najraje domačo tradicionalno kuhinjo, kjer brez štrukljev in dobre goveje juhe ne gre," pravi Slavica Smrdel, strokovnjakinja za kulinariko v Postojnski jami, in dodaja, da bodo svatje na Žurnalovi poroki v Postojnski jami deležni tudi kulinaričnih presenečenj s tradicionalno-sodobnim pridihom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.