Magazin > Lepota & telo
54 ogledov

Nevesto skrbi, da bi ženina fantovščina "pohabila"

par4 Anže Petkovšek
Finalni dan naše sanjske poroke se že nezadržno približuje, zato smo pri ženinu in nevesti preverili, kako potekajo njuni zadnji dnevi, ki jih preživljata kot "koruznika".

Do 8. septembra, ko bo naš par na sanjski poroki dahnil usodni da, nas loči le še nekaj tednov. A Mateja in Igor še ne čutita živčnosti, morda tudi zato, ker trenutno uživata na dopustu, kjer si nabirata moči za veliki dan. "Nisva prav nič živčna, a verjetno se bo to spremenilo, ko prideva nazaj," sta nam sporočila s počitnic in dodala, da ju že naslednji teden čaka veliko obveznosti. "Ostane nama še plesni tečaj ter veliko malenkosti, ki jih je treba urediti, kar nama bo vzelo veliko časa in energije."

Bodoča mladoporočenca se zelo veselita poročnega dne, a se zavedata, da gre do takrat lahko še marsikaj narobe. Ravno zato sta vesela, da jima pri tem pomagamo mi. "Če bi morala poroko organizirati sama, bi nama bilo veliko težje kot zdaj, ko nama pomaga Domen (naš načrtovalec poroke, op. a.)."

Težave pri izbiri obleke

Prstane sta Mateja in Igor izbrala zelo hitro, pri izbiri obleke pa je imel Igor več težav, saj ni takoj našel takšne, ki bi mu bila všeč. Tudi pri vabilih sta bila zelo usklajena in sta oba zadovoljna z izbiro. In kako bi opisala svojo poročno garderobo? "Je klasično elegantna, hotela sva, da se v svojih oblekah dobro počutiva."

Noč pred poroko bosta bodoča zakonca preživela ločeno: Mateja bo prespala pri svojih starših, Igor pa bo ostal doma. Seveda pa nestrpno pričakujeta tudi dekliščino in fantovščino, čeprav o njiju ne vesta prav veliko. "Organizacijo fantovščine in dekliščine so prevzeli najini prijatelji, zato podrobnosti ostajajo skrivnost, tudi za naju," sta nam še zaupala, Mateja pa je v smehu dodala, da jo glede fantovščine skrbi le, "da bo Igor z nje prišel 'pohabljen'".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.