Magazin > Lepota & telo
40 ogledov

Poroka: "Že veva, kako bova zapravila denar!"

Mercator
1/3
Saša Despot
Še malo, pa bomo začeli z aktivnimi pripravami na Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami. Zmagovalni par je organizatorju poroke že zaupal svoje želje, podelili pa smo jima tudi že prvo nagrado, Mercatorjev bon v vrednosti tri tisoč evrov.

Bodoča mladoporočenca, Mateja Ivanšek in Igor Voćanec, sta Domnu Missonu, organizatorju poroke, že zaupala svoje želje in razkrila, ob kakšnih ritmih bomo na poroki plesali in koliko svatov se bo udeležilo njunega nepozabnega poročnega dne.

Prve odločitve pred vrati

V petek se par z organizatorjem poroke prvič odpravlja na obisk v Postojnsko jamo, kjer si bodo podrobno ogledali prizorišče poroke in Jamski dvorec, kjer se bo slavje nadaljevalo pozno v noč. Naslednji teden pa par čakajo že prave priprave in prve odločitve. "Nestrpno pričakujeva izbiro prstanov, obleke in seveda poročnega potovanja," sta nam zaupala Mateja in Igor, ki dodajata, da se poroke že zelo veselita.

Prejela sta že prvo nagrado

Bodoča mladoporočenca pa smo že razveselili z Mercatorjevim bonom v vrednosti tri tisoč evrov. Dvomov o tem, da bi denar težko zapravila, ni: "Že takoj sva vedela, da bova Mercatorjev bon porabila za opremljanje kopalnice," sta nam zaupala in se še isti dan odpravila v Mercator tehniko po sveže ideje za novo kopalnico. Kako je potekala podelitev Mercatorjeve vrednostne kartice, poglejte v galeriji.

Vas zanima, kako bo potekal izbor prstanov, kakšno obleko bo nosila nevesta, kakšna vabila bodo prejeli svatje in kam se bo par odpravil na poročno potovanje? Potem v prihodnjih tednih ne spreglejte videoprispevkov, s katerimi bomo razkrili skoraj vse podrobnosti priprav na Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.