Magazin > Lepota & telo
58 ogledov

Zmagovalca sanjske poroke sta …

par4 Anže Petkovšek
Znana sta zmagovalca nagradnega tekmovanja Žurnalova sanjska poroka v Postojnski jami. Komu ste pomagali uresničiti sanje?

Usodni da bosta na sanjski poroki v Postojnski jami dahnila Mateja Ivanšek in Igor Voćanec, ki sta prek SMS-glasovanja zbrala zmagovalnih 24 odstotkov glasov.

"Res? Luštno! Izredno sem vesel. Zmage nisva pričakovala, sva se pa zanjo trudila. Na polno sva angažirala vse prijatelje, sodelavce, znance, sosede, vsi so glasovali za naju. Zdaj tako moram poklicati svojo drago, bodočo ženo, da ji sporočim to super novico!" so bile prve besede bodočega ženina Igorja, ko smo mu pred nekaj minutami sporočili veselo novico.

Mateja in Igor sta nam v prijavnici zaupala, da si sanjsko poroko predstavljata kot dan, poln romantike, brez organizacijskega stresa in skrbi, skratka dan, posvečen le njima. Veseli smo, da jima bomo ob pomoči sponzorjev in izkušenega organizatorja porok sanje lahko uresničili.

Čestitamo!

Število glasov v odstotkih, ki so jih prejeli tekmovalni pari:

PAR4: 24 odstotkov vseh glasov
PAR2: 15,53 odstotkov vseh glasov
PAR1: 14,41 odstotkov vseh glasov
PAR3: 11,95 odstotkov vseh glasov
PAR11: 9,97 odstotkov vseh glasov
PAR6: 7,68 odstotkov vseh glasov
PAR7: 6,34 odstotkov vseh glasov
PAR5: 3,68 odstotkov vseh glasov
PAR8: 3,38 odstotkov vseh glasov
PAR9: 2,15 odstotkov vseh glasov
PAR10: 1,00 odstotkov vseh glasov

 



Komentarjev 2
  • anita 15:28 29.marec 2012.

    Čestitam;))))Sem vesela za vaju in vama želim, da bo poroka res sanjska in , da bo takšen tudi vajin zakon.

  • MK 11:53 29.marec 2012.

    ja in za kakšno ceno....???? da vama bo pol SLovenije gledalo v talar, pa še kam. Res bo romantična ko bodo novinarji Žurnala tam in še vsi firbci. Pa seveda vse sosede, znanke ipd. ki so za vas glasovale, ker ...prikaži več pričakujejo povabilo na poroko.Poroka je pa ena in z njo se ne heca. Jst sm mel svojo za malo denarja in je bila lepa, romantična in vsi so bili zelo zadovoljni, še najbolj pa midva. Ni treba ledenih labodov, da imaš lepo poroko.