Razkrivamo: Dragić v Ljubljani ujet pri mesenih užitkih

Foto: Profimedia
Zvezdniško omizje pritegnilo veliko pozornosti.
Oglej si celoten članek

Kolegi Goran Dragić, Rašo Nesterović in Saša Zagorac so si v ljubljanskem BTC-ju privoščili skupno kosilo. Nesterović nam je prijazno zaupal, da so jih na ta konec mesta privabile odlične mesne kroglice, po katerih slovijo v okrepčevalnici Škrnic'lj.

Fantje so sproščeno klepetali v družbi še enega prijatelja in privabili nekaj pozornosti tudi s strani oboževalcev, ki so se želeli z njimi fotografirati, prav tako pa so se prijazno postavili tudi pred objektiv Žurnala24 in še enkrat dokazali, da so kljub velikim uspehom in slavi še vedno preprosti fantje, ki uživajo v družbi kolegov in mesnih kroglic za osem evrov. 

Foto: Žurnal24 dragić

Zaposlena v Škrnic'lju nam je prišepnila, da Nesterović pogosto pride k njim na kosilo, prav tako pa so ljubitelji omenjene restavracije na žlico tudi drugi znani Slovenci. Pred kratkim je tam kosila Katarina Venturini, nekdanja profesionalna plesalka in žirantka šova Zvezde plešejo. 

Milijoni na kocki Dragić pred odločitvijo kariere: "Sestal sem se s predsednikom."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 02:03 9. Maj 2019.

    He, he ne ti Ane učit. Ona ima mesene užitke s klobasico, lahko je tudi hmeljarska, samo da je centimetrov …

  • 17:30 8. Maj 2019.

    Zanimivo,kdaj že je bil pravilni komntar Žine,pa ga Ana ne popravi.....od kje jim izobrazba????

  • 08:52 8. Maj 2019.

    Ana očitno boš morala v roko vzeti kakšno knjigo...meseni užitki pomenijo sex...če greš pa na meso, se oa reče mesni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.