Magazin > VIP
15569 ogledov

Razkrivamo: Dragić v Ljubljani ujet pri mesenih užitkih

Goran Dragić
Zvezdniško omizje pritegnilo veliko pozornosti.

Kolegi Goran Dragić, Rašo Nesterović in Saša Zagorac so si v ljubljanskem BTC-ju privoščili skupno kosilo. Nesterović nam je prijazno zaupal, da so jih na ta konec mesta privabile odlične mesne kroglice, po katerih slovijo v okrepčevalnici Škrnic'lj.

Fantje so sproščeno klepetali v družbi še enega prijatelja in privabili nekaj pozornosti tudi s strani oboževalcev, ki so se želeli z njimi fotografirati, prav tako pa so se prijazno postavili tudi pred objektiv Žurnala24 in še enkrat dokazali, da so kljub velikim uspehom in slavi še vedno preprosti fantje, ki uživajo v družbi kolegov in mesnih kroglic za osem evrov. 

dragić | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Zaposlena v Škrnic'lju nam je prišepnila, da Nesterović pogosto pride k njim na kosilo, prav tako pa so ljubitelji omenjene restavracije na žlico tudi drugi znani Slovenci. Pred kratkim je tam kosila Katarina Venturini, nekdanja profesionalna plesalka in žirantka šova Zvezde plešejo. 

Goran Dragić Milijoni na kocki Šport Dragić pred odločitvijo kariere: "Sestal sem se s predsednikom."
Komentarjev 4
  • fiston 02:03 09.maj 2019.

    He, he ne ti Ane učit. Ona ima mesene užitke s klobasico, lahko je tudi hmeljarska, samo da je centimetrov dovolj.

  • vodice 17:30 08.maj 2019.

    Zanimivo,kdaj že je bil pravilni komntar Žine,pa ga Ana ne popravi.....od kje jim izobrazba????

  • Tipson Žine 08:52 08.maj 2019.

    Ana očitno boš morala v roko vzeti kakšno knjigo...meseni užitki pomenijo sex...če greš pa na meso, se oa reče mesni užitki🤣🤣🤣

Sorodne novice