Šport > Košarka
381 ogledov

Brez tega si Gogi ne zna več predstavljati poletja

goran dragić
Nekdanji kapetan slovenske reprezentance znova vabi na Roglo.

Od danes so odprte prijave za letošnji Košarkarski kamp Goran Dragić, ki se bo tudi letos odvil na Rogli in sicer med 23. in 29. junijem. Prijave so možne na spletni strani  https://gorandragic.si/ in sicer preko obrazca. 

Tudi letos, že šesto leto zapored, bo tako nekdanji kapetan zlate slovenske reprezentance in član NBA moštva Miami Heat Goran Dragić, po koncu 11. sezone v najmočnejši košarkarski ligi, teden dni preživel na Rogli, kjer bo na svojem košarkarskem kampu gostil 100 mladih košarkarjev in košarkaric. 

Kljub naporni sezoni, ki jo je zaznamovala poškodba, ki je Gogija za več mesecev oddaljila od parketa, lanski udeleženec tekme vseh zvezd komaj čaka, da na Rogli v družbi prijateljev ponovno sprejme mlade košarkarske navdušence. "Kljub temu, da je za mano dolga sezona in da tudi na Rogli ne bom ravno počival, je kamp ena tistih zadev, brez katerih si skoraj da ne znam več predstavljati poletja. Teden dni v dobri družbi prijateljev, s katerimi smo v zadnjih letih, kljub temu, da se čez leto ne vidimo, ustvarili izjemno kemijo in teden dni v družbi mladih košarkarjev je tisto, kar me napolni z novo energijo," pravi Dragić. 

Tako kot v preteklih letih, bo tudi letos poudarek seveda na košarki, bodo pa udeleženci kampa, po besedah organizacijske ekipe, skozi celoten teden animirani s številnimi ostalimi aktivnostmi, delavnicami, obiskali pa jih bodo tudi različni Gogijevi prijatelji in znani slovenski športniki. Otrokom zagotovo na bo dolgčas, pa čeprav na Gogijevo pobudo pri sebi ne bodo smeli imeti mobitelov in ostalih elektronskih naprav. Bistvo kampa je namreč druženje, tkanje novih prijateljstev in seveda košarka.

Je pa letošnja novost kampa nov logotip, ki je hkrati tudi Dragićev osebni logotip. Gre za nekoliko bolj dizajnerski logotip, ki so ga za Dragića izdelali v Miamiu in se po svojem izgledu postavlja ob bok logotipom ostalim super zvezdnikom lige NBA. Pri agenciji Sportelement, ki je tudi organizatorka Dragićevega košarkarskega kampa, napovedujejo tudi prodajno kolekcijo z novim logotipom, ki pa se bo nekoliko razlikovala od kolekcije, ki jo bodo nosili udeleženci in osebje kampa, izkupiček od prodaje pa bo šel v Gogijev dobrodelni sklad. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice