Razkrivamo, katere znane Slovence bomo spremljali v resničnostnih šovih

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Na male ekrane se menda spet vračajo že znani resničnostni obrazi.
Oglej si celoten članek

V jeseni in spomladi nas čakajo nove sezone priljubljenih resničnostnih šovov, kot so Kmetija, Exatlon in Sanjski moški, po spletu pa že krožijo govorice, da bomo v njih gledali tudi nekatere znane Slovence in Slovenke.

V Kmetiji naj bi gledali že znane resničnostne obraze, med njimi Carmen Osovnikar in Ano Pusovnik (Sanjski moški), ki pa v šovu ne bosta sodelovali kot tekmovalki. Kakšna bo njuna vloga v šovu, tako Ana kot Carmen nista želeli komentirati. Na Kmetiojo naj bi odšla še ena nekdanja kandidatka Sanjskega moškega Gregorja Čeglaja, to je Laura Beranič, a Laura pravi, da je v šovih ne bomo videli, ker ji je zunaj preveč lepo, kot je povedala za zurnal24.si.

Foto: instagram Carmen Osovnikar Ana Pusovnik

Na uho nam je prišlo, da naj bi se Kmetije udeležila tudi Katarina Benček in njen dolgoletni partner Marko, ki smo ju spremljali v šovu Vražje dame, a nam je Karina zatrdila, da ju na  Kmetiji vsekakor ne bo, o tem, kaj sta snemala te dni, pa za zdaj ostaja še skrivnostna, na Insta gramu je razkrila le, da jo je novi projekt čustveno zelo izčrpal.

Foto: Instagram Katarina Benček

V javnost pa je prišlo tudi ime tekmovalca, ki naj bi se potil v novi sezoni Exatlona, kot trdi Carmen Osovnikar, naj bi v Exatlonu gledali Jana Klobaso, ki je leta 2019 z bratom zmago slavil v šovu Kmetija. 

Foto: Instagram Jan Klobasa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:01 22. Julij 2022.

    Samo znana imena, bolj bednih nimajo za ponudit. Ta neumnosti bi bilo treba zakonsko prepovedat, ker samo poneumljaJo potencialne gledalce.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.