Razkrivamo: Ne boste verjeli, koliko TV Slovenija plačuje voditeljem!

Foto: RTV4/ zurnal24.si
Foto: RTV4/ zurnal24.si
Koliko v žep pospravijo Vesna Milek, Zvezdana Mlakar, Jonas Žnidaršič, Katarina Kresal in drugi …
Oglej si celoten članek

TV Slovenija za gledalce skrbi tudi z različnimi pogovornimi oddajami, ki jih ustvarjajo in vodijo zunanji sodelavci, najpogosteje znani Slovenci in Slovenke. Oddaje Od blizu, Zvezdana, Kaj dogaja in Zadnja besede so pri gledalcih izredno priljubljene, a to še ne pomeni, da voditelji v žep pospravijo šope denarja.

Foto: Saša Despot Zvezdana Mlakar

Koliko denarja torej z vodenjem zaslužijo Vesna Milek, Jonas Žnidaršič, Zvezdana Mlakar in komentatorke oddaje Od Blizu: Valentina Smej Novak, Katarina Kresal, Jadranka Juras in druge. Znesek vas bo zagotovo presenetil! "Za vodenje oddaj Od blizu, Zvezdana in Kaj dogaja z Jonasom plačujemo med 200 in 750 evrov bruto, odvisno od žanra in zahtevnosti vodenja oddaje. Komentatorjem oddaje Zadnja beseda je v oddaji skupno namenjenih 660 evrov bruto na oddajo, tudi, če se komentatorji spreminjajo, znesek ostaja enak. Bruto znesek honorarja se med komentatorje porazdeli glede na status dejavnosti, ki jo sicer opravljajo," so odgovorili iz Službe za komuniciranje RTV Slovenija. 

Za oddajo Zadnja beseda bo RTV Slovenija letos sicer porabila kar 142 555 evrov, več o tem si lahko preberete tukaj

Foto: Adrijan Pregelj Jonas Žnidaršič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 47

  • 13:11 13. Oktober 2020.

    Na žalost verjamem ! Seveda potem je premalo 12,75e naročnine. In to so ljudje ki ne vedo kam bi z …

  • 18:41 13. November 2019.

    Za to gamad mi plačujemo ,ni samo čas za peticijo še več vse vrniti za 10 let nazaj lopovi kradljivi …

  • 17:22 13. November 2019.

    https://www.peticija.online/za_ukinitev_rtv_naronine

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.