Razkrivamo podrobnosti: Tako Indiro razvaja fant

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Tekmovalka šova The Biggest Loser Indira Ekić in trener Matic Kolenc sta v devetih nebesih.
Oglej si celoten članek

Tako se je začela trenutno ena najlepših resničnostnih ljubezenskih pravljic. "Najin odnos v šovu je bil strogo profesionalen, iskrice so se vnele šele med pripravami za finale. Takoj, ko sva šla na kavico, je rekel, da me je začel gledati z drugimi očmi, meni je sicer bil všeč že od začetka, a nisem imela tiste samozavesti, da bi me on pa pogledal," razlaga do ušes zaljubljena Indira.

Indira in Matic že en mesec živita pod isto streho, to je prvič, da svetlolaska živi skupaj s partnerjem, in pravi, da je naravnost sanjsko. "Zjutraj me čaka kavica, zajtrk, glasba, ne mora bit boljše, kot da sanjaš. Dejansko imam občutek, da je to to, prvič v življenju. Če danes zjutraj zanosim, bi se otroka zelo razveselila. Dejansko se vidim z njim, kar mi je zelo pomembno, da ne zgubljam časa. Tudi v najlepših sanjah si ne bi mislila, da bom shujšala in dobila svojega osebnega trenerja (nasmešek op. a.)," je povedala za Žurnal24.

Prav tako pa navdušenja na Indiro ne skriva niti Matic. "Luštna mi je bila že takoj na začetku šova, med pripravami na finale pa sva se zbližala in začelo se je kresiti. Prvi korak sem naredil jaz, in sicer sem Indiro povabil na večerjo," nam je zaupal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:36 16. Marec 2018.

    lušana!!! Indira si zasluži to! Super!

  • 15:46 16. Marec 2018.

    Verjetno je niti na vecerjo ne bi rabo pelet bi se takoj preselila k njemu in bi lahko tisti denar …

  • 00:40 16. Marec 2018.

    A ta bi ze kar imela otroka? Ta se bo razocarana v življenju, enostavno prenaivna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.