Razprtije: Ledeno vzdušje na pogrebu Joa Jacksona

Foto: Profimedia joe jackson Foto: Profimedia joe jackson Foto: Profimedia joe jackson
Razprtije: Ledeno vzdušje na pogrebu Joa Jacksona
Oglej si celoten članek

Joa Jacksona so v ožjem družinskem krogu pokopali na pokopališču Forest Lawn v Los Angelesu, kjer leži tudi njegov sin Michael Jackson.

Kot so povedali povabljenci, je na žalni slovesnosti vladalo ledeno vzdušje in prav žalostno naj bi bilo videti, da tudi Jacksonova smrt ni izboljšala odnosov med nekaterimi člani družine.

Foto: Profimedia joe jackson

Janet Jackson in njena nečakinja Paris se med pogrebom menda nista niti pogledali. "Paris se s svojimi strici in tetami ni družila. Z Janet ni spregovorila niti besedice,“ je povedal vir. Paris in Janet naj bi se pred pogrebom sprli zaradi vprašanja, kdo bo poravnal stroške pogreba. Mladenka naj bi bila poleg tega jezna na teto, ker je tako malo časa preživela ob Jacksonovi bolniški postelji.

La Toya Jackson pa naj bi se izogibala nečaku Taju, ki je svojega dedka koval v zvezde. "Zdelo se mu je neprimerno, da je La Toya prišla na pogreb. V svoji avtobiografiji je očeta namreč obtožila spolnega nadlegovanja.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.