Magazin > VIP
2123 ogledov

Razprtije: Ledeno vzdušje na pogrebu Joa Jacksona

joe jackson
1/3
Razprtije: Ledeno vzdušje na pogrebu Joa Jacksona

Joa Jacksona so v ožjem družinskem krogu pokopali na pokopališču Forest Lawn v Los Angelesu, kjer leži tudi njegov sin Michael Jackson.

Kot so povedali povabljenci, je na žalni slovesnosti vladalo ledeno vzdušje in prav žalostno naj bi bilo videti, da tudi Jacksonova smrt ni izboljšala odnosov med nekaterimi člani družine.

joe jackson | Avtor: Profimedias Profimedias


Janet Jackson in njena nečakinja Paris se med pogrebom menda nista niti pogledali. "Paris se s svojimi strici in tetami ni družila. Z Janet ni spregovorila niti besedice,“ je povedal vir. Paris in Janet naj bi se pred pogrebom sprli zaradi vprašanja, kdo bo poravnal stroške pogreba. Mladenka naj bi bila poleg tega jezna na teto, ker je tako malo časa preživela ob Jacksonovi bolniški postelji.

La Toya Jackson pa naj bi se izogibala nečaku Taju, ki je svojega dedka koval v zvezde. "Zdelo se mu je neprimerno, da je La Toya prišla na pogreb. V svoji avtobiografiji je očeta namreč obtožila spolnega nadlegovanja.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.