Rdeča ostaja

Foto: Žurnal24 Rdeča šminka je pravi hit.(Foto: Shutterstock)
Zmagovalka hladne sezone nas ne zapušča. Rdeča šminka bo navduševala tudi v toplejših mesecih.
Oglej si celoten članek

Ni pomembno, ali boste izbrali krvavo, jagodno ali kateri drug odtenek rdeče, pomembno je le, da jo imate. Kultna rdeča šminka je v trende zakorakala že v hladni sezoni, pravi hit pa bo postala v spomladansko-poletnih mesecih.

Drzne ustnice so trend

Če ste se ji uspešno upirali, to zdaj ne bo več mogoče. Rdeča šminka postaja nepogrešljiva. Tako bodo v prihajajočih mesecih najdrznejše vaše ustnice. Če si upate, seveda. Zapoved je rdeča šminka v vseh odtenkih. Za še posebno močno poudarjene ustnice izberite šminko v barvi mat. Pred nanosom obvezno uporabite svinčnik za obrobo ustnic, ki naj bo v enakem odtenku kot šminka. Če ne marate močnih barv, izberite glos v odtenku rdeče, ki bo vaše ustnice le rahlo obarval.

Izberite pravi odtenek
Rdeča šminka je resnično idealno ličilo, ko želite piko na i, tako pri dnevnem kot večernem modnem videzu. Osnova pri izbiranju prave rdeče sta odtenek in tekstura. Pri izbiri odtenka je nujno, da izberete takega, ki se bo kar najbolje skladal z barvo in podtonom vaše kože ter barvo las in bo kar najbolje poudaril barvo vaših oči. Izbira primerne teksture pa vpliva na prekrivnost, svetlikanje, intenzivnost in kremni videz odtenka na ustnicah.                                             

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.