Magazin > Lepota & telo
16 ogledov

Rdeča ostaja

Rdeča šminka je pravi hit.(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Zmagovalka hladne sezone nas ne zapušča. Rdeča šminka bo navduševala tudi v toplejših mesecih.

Ni pomembno, ali boste izbrali krvavo, jagodno ali kateri drug odtenek rdeče, pomembno je le, da jo imate. Kultna rdeča šminka je v trende zakorakala že v hladni sezoni, pravi hit pa bo postala v spomladansko-poletnih mesecih.

Drzne ustnice so trend

Če ste se ji uspešno upirali, to zdaj ne bo več mogoče. Rdeča šminka postaja nepogrešljiva. Tako bodo v prihajajočih mesecih najdrznejše vaše ustnice. Če si upate, seveda. Zapoved je rdeča šminka v vseh odtenkih. Za še posebno močno poudarjene ustnice izberite šminko v barvi mat. Pred nanosom obvezno uporabite svinčnik za obrobo ustnic, ki naj bo v enakem odtenku kot šminka. Če ne marate močnih barv, izberite glos v odtenku rdeče, ki bo vaše ustnice le rahlo obarval.

Izberite pravi odtenek
Rdeča šminka je resnično idealno ličilo, ko želite piko na i, tako pri dnevnem kot večernem modnem videzu. Osnova pri izbiranju prave rdeče sta odtenek in tekstura. Pri izbiri odtenka je nujno, da izberete takega, ki se bo kar najbolje skladal z barvo in podtonom vaše kože ter barvo las in bo kar najbolje poudaril barvo vaših oči. Izbira primerne teksture pa vpliva na prekrivnost, svetlikanje, intenzivnost in kremni videz odtenka na ustnicah.                                             

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.