Rebeka Dremelj: "Bil je čas, ko sem izgubila svoj jaz“

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Rebeka Dremelj svojo pesem Le za kratek čas danes čuti drugače.
Oglej si celoten članek

Skladba Le za kratek čas, za katero je besedilo spisala Rebeka, se nas bo tokrat dotaknila v novi preobleki. Rebeka pravi, da se je odločila, da pesem, ki govori o premagovanju težkih življenjskih situacij in poslušalcu vliva upanje, zapoje znova, a na drugačen način, saj jo po svoji težki preizkušnji v preteklem letu, danes tudi čuti povsem drugače.

Odločitev je padla po koncertu za Fogla

Za predelavo se je odločila tudi za to, ker je po tem, ko jo je globoko ganjena odpela na dobrodelnem koncertu za Tomaža Ahačiča Fogla in do solz ganila tudi celotno občinstvo v dvorani, na družbenem omrežju dobila še veliko pozitivnih odzivov. Veliko ljudi ji je namreč pisalo, da se s to pesmijo globoko poistoveti, saj jim takrat, ko preživljajo težke trenutke, pomaga videti luč na koncu tunela in jim vliva moč, ko jo potrebujejo. Novo verzijo pesmi »Le za kratek čas« je Rebeka v živo odpela v studiu, skupaj z novim bendom, ki je poskrbel, da je z novim aranžmajem skladba še bolj ganljiva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.