Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Rebeka Dremelj: "Bil je čas, ko sem izgubila svoj jaz“

rebeka dremelj Žurnal24 main
Rebeka Dremelj svojo pesem Le za kratek čas danes čuti drugače.

Skladba Le za kratek čas, za katero je besedilo spisala Rebeka, se nas bo tokrat dotaknila v novi preobleki. Rebeka pravi, da se je odločila, da pesem, ki govori o premagovanju težkih življenjskih situacij in poslušalcu vliva upanje, zapoje znova, a na drugačen način, saj jo po svoji težki preizkušnji v preteklem letu, danes tudi čuti povsem drugače.

Odločitev je padla po koncertu za Fogla

Za predelavo se je odločila tudi za to, ker je po tem, ko jo je globoko ganjena odpela na dobrodelnem koncertu za Tomaža Ahačiča Fogla in do solz ganila tudi celotno občinstvo v dvorani, na družbenem omrežju dobila še veliko pozitivnih odzivov. Veliko ljudi ji je namreč pisalo, da se s to pesmijo globoko poistoveti, saj jim takrat, ko preživljajo težke trenutke, pomaga videti luč na koncu tunela in jim vliva moč, ko jo potrebujejo. Novo verzijo pesmi »Le za kratek čas« je Rebeka v živo odpela v studiu, skupaj z novim bendom, ki je poskrbel, da je z novim aranžmajem skladba še bolj ganljiva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.