Rebeka Dremelj ne more verjeti! Bo tudi letos morala skozi to?

Foto: MMC RTV SLO
Foto: MMC RTV SLO
Zdi se, da se nad njo zgrinjajo temni oblaki.
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram Rebeka story Pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je svojim spletnim prijateljem preko Instagram zgodbe razkrila, da jo čaka zelo zanimiv dan. Tudi letos bo del poti prekolesarila z Mihom Deželakom, ki se je že podal na 10 dnevno dobrodelno pustolovščino po Sloveniji. S kolesarjenjem in s pomočjo poslušalcev bo ponovno zbiral denar za počitnice otrok, ki živijo v težkih razmerah. Njegova pot ne bo osamljena, nekaj kilometrov bodo z njim prekolesarili tudi znani slovenski obrazi, med njimi Dremljeva, ki pa je v skrbeh.

"Skupaj z Deželakom junakom grem gonit iz Krškega do Brežic. Da bo pa dan res popoln, je pa ful slaba vremenska napoved," je potarnala Dremljeva in pojasnila: "Piše, da so danes možne ful hude nevihte."

A to se ni zgodilo prvič. "In, če bo temu res tako, se jaz ne grem več, zato, ker jaz ne morem verjeti, da čisto vsako leto, ko z Deželakom kolesariva, vsepovsod ima lepo vreme, pri meni pa vedno pada dež. Vedno! Da sva čisto premočena oba, da potem na koncu jaz vedno zbolim in vsako leto v poletje štartam bolna," je povedala. Svoje sledilce je prosila, naj držijo pesti, da se jo letos nevihta izogne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:55 3. Junij 2022.

    Bolje da se gre gonit z biciklom, že ve zakaj, ni pa dobro za nas Slovence, da se gre farška …

  • 08:25 3. Junij 2022.

    oj kakšna ubožica.. jej vitamine C pa bo. ne pa botoks. a že zdej javka za odškodnino za bolniško. dej …

  • 07:18 3. Junij 2022.

    WTF?!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.