Magazin > VIP
43350 ogledov

Rebeka Dremelj ne more verjeti! Bo tudi letos morala skozi to?

Rebeka Dremelj MMC RTV SLO
Zdi se, da se nad njo zgrinjajo temni oblaki.

Rebeka story | Avtor: Instagram Instagram
Pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je svojim spletnim prijateljem preko Instagram zgodbe razkrila, da jo čaka zelo zanimiv dan. Tudi letos bo del poti prekolesarila z Mihom Deželakom, ki se je že podal na 10 dnevno dobrodelno pustolovščino po Sloveniji. S kolesarjenjem in s pomočjo poslušalcev bo ponovno zbiral denar za počitnice otrok, ki živijo v težkih razmerah. Njegova pot ne bo osamljena, nekaj kilometrov bodo z njim prekolesarili tudi znani slovenski obrazi, med njimi Dremljeva, ki pa je v skrbeh.

"Skupaj z Deželakom junakom grem gonit iz Krškega do Brežic. Da bo pa dan res popoln, je pa ful slaba vremenska napoved," je potarnala Dremljeva in pojasnila: "Piše, da so danes možne ful hude nevihte."

A to se ni zgodilo prvič. "In, če bo temu res tako, se jaz ne grem več, zato, ker jaz ne morem verjeti, da čisto vsako leto, ko z Deželakom kolesariva, vsepovsod ima lepo vreme, pri meni pa vedno pada dež. Vedno! Da sva čisto premočena oba, da potem na koncu jaz vedno zbolim in vsako leto v poletje štartam bolna," je povedala. Svoje sledilce je prosila, naj držijo pesti, da se jo letos nevihta izogne.

Komentarjev 4
  • Dusan12 09:55 03.junij 2022.

    Bolje da se gre gonit z biciklom, že ve zakaj, ni pa dobro za nas Slovence, da se gre farška Ljudmila gonit v politiko in tam delat pizdarije

  • rd2dmk2 08:25 03.junij 2022.

    oj kakšna ubožica.. jej vitamine C pa bo. ne pa botoks. a že zdej javka za odškodnino za bolniško. dej rajš mal tiho bodi. počas se mi bodo zdeli twiti od janaze še kar normalni.

  • Avatar pantani
    pantani 07:18 03.junij 2022.

    WTF?!!!