Rebeka Dremelj: Pred tem vsako leto trepeta

Foto: Luka Rudman
Foto: Luka Rudman
Ko imaš enkrat za sabo tako izkušnjo, kot jo ima tudi Rebeka Dremelj, si po tej novici vsako leto globoko oddahneš.
Oglej si celoten članek

Pevka, voditeljica, blogerka in mamica dveh deklic Rebeka Dremelj je znana kot ena najbolj delavnih estradnic na naši sceni, a pred štirimi leti jo je ustavila izkušnja, po kateri na življenje ne gleda več z enakimi očmi. Pevka je takrat zbolela za rakom na ščitnici, a na srečo tudi povsem okrevala. Še vedno pa obstaja datum v letu, ki za Rebeko ni najlažji, to je letni pregled na Onkološkem inštitutu.

Magazin Rebeka: "Novinarji bi se razpisali – je tik pred ločitvijo?"

A Dremljeva z dobrimi novicami rada pomiri svoje oboževalce na Instagramu, tako je tudi letos objavila fotografijo in zapisala: "Danes prihajam spet iz te stavbe zadaj za mano z dobrimi novicami! Dober dan zame! Letni servis opravljen z odliko! #onkološki" Boljšega novoletnega darila si ne bi mogla želeti, kajne? 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.