Magazin > VIP
26482 ogledov

Rebeka: "Novinarji bi se razpisali – je tik pred ločitvijo?"

rebeka dremelj Žurnal24 main
Rebeka Dremelj objavila najbolj srce parajoč zapis doslej.

Pevka, voditeljica in podjetnica je že tretje leto zapored uspešno prestala rutinski pregled ščitnice na Onkološkem inštitutu v Ljubljani. Ob tem veselem dogodku vsem polaga na srce, da nič v življenju ni nujno, razen čas preživet z ljudmi, ki jih imamo najrajši in oni nas. 

"Vsi smo nadomestljivi. Prijatelji nas bodo pozabili. No, tu in tam se bodo sicer še spomnili, ampak njihovo življenje bo šlo naprej, sodelavci bodo zelo kmalu pozabili, kdo smo bili in kaj smo delali, tisti, ki nas sodijo in nas ne poznajo, bodo o nas govorili le kakšen dan, čez kakšno leto pa se bodo na pivu pogovarjali v stilu – kaj je že bila una … No, tista, ki je imela dva otroka in nekaj je pela …. Otroci, mož, žena in naši starši PA NE BODO POZABILI NIKOLI. Nikoli!!! Torej, se splača iti na otroško predstavo? Se splača otroku narediti noro praznovanje rojstnega dne? Se splača peljati nekaj kilometrov, da lahko očetu voščiš rojstni dan? Se. Splača se," piše Rebeka.

Slike, kako možu žugam in mu grozim z vrečami za smeti, da mu bom spakirala obleke ali slike, kako povzdignem glas nad Šajano, ker sem ji že petkrat rekla, da mora nekaj storiti in še vedno ni … Takšne slike ne bom objavila. Ne, taka slika tudi ne bo imela lajkov. 

V svojem zapisu pa se je dotaknila tudi popolnih življenj iz družabnih omrežij, ki v resnici ne obstajajo: "Vedno objavimo le najlepše in najboljše. Da izpademo face. Da izpademo resne poslovne ženske, predane žene, najboljše mame. Slike, kako možu žugam in mu grozim z vrečami za smeti, da mu bom spakirala obleke ali slike, kako povzdignem glas nad Šajano, ker sem ji že petkrat rekla, da mora nekaj storiti in še vedno ni … Takšne slike ne bom objavila. Ne, taka slika tudi ne bo imela lajkov. Takšna slika bi bila prekruta.  Novinarji bi se razpisali – je tik pred ločitvijo? Zanemarja svoje otroke? /…/  Kolega je pred kratkim za novo leto na facebooku svojim prijateljem voščil s stavkom, da jim želi v novem letu vsaj pol tako lepo življenje, kot ga prikazujejo na svojih družabnih omrežjih. Umrla sem od smeha. Čista resnica."

Celoten zapis si lahko preberete tukaj.

Komentarjev 5
  • miki1234 14:37 13.februar 2018.

    vse se da prežvečit, sam "Šajana" mi je nekako ostala kot cmok v grlu...

  • kapibara 13:22 13.februar 2018.

    Kako je že bilo s tistim orališem, da pač, tisti dan, še nisem imela take frizure.. .-)

  • Lovebites 11:16 13.februar 2018.

    Pa ste cist prfuknjeni?A znate nehat s tole babnico iz naftalina,kaj bo se naredila za minuto pozornosti.Tipicna attention whore.A ima viska casa?Naj se ubada s svojimi pamzi in najde siht,da se bo koncno nehala zaman prostituirat.Fuj od babe.Pa se bolezen ...prikaži več izkorisca za promocijo.Vsiljiva ko muha,ki sili na drek.Odpeketaj ze enkrat,Dremeljca,nadlezna driska.