Magazin > Film & Glasba & TV
584 ogledov

Rebeka Dremelj gre nad tašče

Zvezdana Mlakar, Rebeka Dremelj
1/7
P. P.
V nedeljo bo na radijske postaje prišla nova skladba Rebeke Dremelj, ki nosi naslov Tašča.

"Moja taščica je naj, njen dom je pravi raj, najboljša hrana je prav njena, a naslika se na čaj, prisežem, da tedaj, ko jaz bi si najmanj želela,“ v pesmi med drugim poje Rebeka, ki je za Žurnal24 povedala, da ima s svojo taščo sicer super odnos. "S Sandijem sem že 16 let. Seveda je kdaj pa kdaj nastopil kakšen trenutek, ko se o čem nisva strinjali, na splošno pa imava lep odnos. Ne morem je 'pošimfat'. Kadar jo potrebujem, mi vedno priskoči na pomoč,“ pravi lepa pevka, ki poudarja, da je pesem, ki jo je posnela tudi v hrvaščini, "hudomušna, zabavna, nadvse resnična“, a le delno avtobiografska. "Ne gre za to, da bi opravljala tašče, kako grozne so, ampak zato, da pridejo njihovi nasveti včasih ob nepravem času,“ je še razložila Rebeka in dodala, da je prepričana, da se bo kljub temu ob poslušanju skladbe razjezila marsikatera tašča.

Pesem je sicer avtorsko delo Rečana Andreja Babića, videospot za pesem pa je pod režisersko taktirko atomičnega Janija Pavca posnela ta konec tedna v Rezidenci Čeligo v Portorožu. V vlogi tašče je nastopila fenomenalna Zvezdana Mlakar, ki je Rebeka ne more prehvaliti. "V njo sem sicer kar malo zaljubljena. Neverjetna je. V enaki pozi je brez tarnanja sposobna zdržati tudi eno uro. Jaz takšnega potrpljenja ne premorem. Po tej izkušnji sem spoznala, kako težak je igralski poklic.“

Spot si boste lahko ogledali že to nedeljo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.