Rebeka Dremelj: Vedeli smo, a nam ni potrdila!

Foto: Organizator dogodka
Foto: Organizator dogodka
Danes je Rebeka Dremelj javno potrdila, da pričakuje drugega otroka, čeprav se je slab mesec nazaj na domneve naše novinarke takole izmuznila ...
Oglej si celoten članek

"Potrjujem, da sem noseča, to je pa tudi vse, kar bom zaenkrat povedala," nam je le priznala Rebeka Dremelj, ki z možem Sandijem pričakuje drugega otroka.

Foto: Organizator dogodka Rebeka Dremelj Da se z Rebeko nakaj dogaja, smo v našem uredništvu sicer posumili že konec maja, ko je pevka in podjetnica na predstavitvi svoje nove dišave  MySpririt by Rebeka SUMMER v lepi rumeni obleki precej nerodno skrivala svoj zaobljen trebušček. A se je takrat izmuznila, češ da je kriva obleka in da ničesar ne more potrditi. No, glede na to, da je menda že v petem mesecu nosečnosti, se je slab mesec nazaj zelo spretno izvlekla, je pa veselo novico ta teden prvič javno potrdila za revijo Suzy.

Kakorkoli, družinici, ki je v zadnjem letu prestala precej viharno obdobje, Rebeka je namreč prebolela raka na ščitnici, iz srca čestitamo in ji želimo vse dobro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.