Magazin > VIP
26 ogledov

Rebeka Dremelj: Vedeli smo, a nam ni potrdila!

Rebeka Dremelj Organizator dogodka
Danes je Rebeka Dremelj javno potrdila, da pričakuje drugega otroka, čeprav se je slab mesec nazaj na domneve naše novinarke takole izmuznila ...

"Potrjujem, da sem noseča, to je pa tudi vse, kar bom zaenkrat povedala," nam je le priznala Rebeka Dremelj, ki z možem Sandijem pričakuje drugega otroka.

Rebeka Dremelj | Avtor: Organizator dogodka Organizator dogodka
Da se z Rebeko nakaj dogaja, smo v našem uredništvu sicer posumili že konec maja, ko je pevka in podjetnica na predstavitvi svoje nove dišave  MySpririt by Rebeka SUMMER v lepi rumeni obleki precej nerodno skrivala svoj zaobljen trebušček. A se je takrat izmuznila, češ da je kriva obleka in da ničesar ne more potrditi. No, glede na to, da je menda že v petem mesecu nosečnosti, se je slab mesec nazaj zelo spretno izvlekla, je pa veselo novico ta teden prvič javno potrdila za revijo Suzy.

Kakorkoli, družinici, ki je v zadnjem letu prestala precej viharno obdobje, Rebeka je namreč prebolela raka na ščitnici, iz srca čestitamo in ji želimo vse dobro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.