Rebel Wilson: To je bil trenutek, ko je spoznala, da so ji všeč ženske

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ko je poljubila to igralko, se je nekaj v njej premaknilo.
Oglej si celoten članek

Rebel Wilson je že več mesecev srečna v objemu oblikovalke Ramone Agruma, da ljubi tudi ženske, pa je svetu razkrila junija, potem ko jo je neki medij izsiljeval. 

Avstralka, ki je pred Ramono ljubila le moške, je za The Hollywood Reporter razkrila trenutek, ko je spoznala, da tudi do žensk čuti spolno privlačnost. Zgodilo se je med snemanjem drame The Almond and the Seahorse, ko je morala poljubiti soigralko Charlotte Gainsbourg. "Nato je prišel na vrsto poljub s Charlotte. Ko sem jo poljubila kot del službe, sem pomislila, da bi to morala poskusiti tudi v zasebnem življenju in preveriti, kako bi bilo. In to sem tudi storila."

Poljub s soigralko ji je "odprl srce za nove priložnosti" in spremenil njeno življenje, je še dodala zvezdnica, ki je pred kratkim postala mamica deklice, ki jo je dobila s pomočjo nadomestne mame. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.