Magazin > VIP
573 ogledov

Zvezdnica se je "outirala", ker so jo izsiljevali

rebel wilson Instagram
Novinar jezen, ker se je "outirala" na Instagramu.

Rebel Wilson je pretekli teden na družbenih omrežjih razkrila, da je v zvezi z Ramono Agruma, ki jo je spoznala prek skupnega prijatelja. "Mislila sem, da iščem Disneyjevega princa. Morda pa sem ves ta čas v resnici potrebovala princeso," je zapisala ob skupni fotografiji.

Čeprav se ženski na posnetku smejita, pa Rebel v času objave ni bilo do smeha. Zvezdnico je namreč izsiljeval avstralski novinar Andrew Hornery, ki dela za Sydney Morning Herald. Ta je bil tako užaljen, da ni dobil ekskluzive, da je igralko javno kritiziral. 

"Iz velike previdnosti in spoštovanja smo predstavnikom Rebel Wilson v četrtek zjutraj poslali elektronsko sporočilo in ji dali dva dni, da komentira svojo novo zvezo z žensko, preden smo karkoli objavili. Velika napaka. Wilson je zgodbo o svoji novi "Disneyjevi princesi" v petek zjutraj objavila na Instagramu," je potožil novinar in dodal: "Glede na to, kako se je pritoževala nad slabimi novinarskimi standardi, ko je zaradi obrekovanja uspešno tožila revijo Woman's Day, je bila njena odločitev, da prezre naša diskretna, pristna in poštena vprašanja, po našem mnenju, veliko razočaranje."

Novinar se je, po tem, ko so se nanj usule kritike, opravičil. V kolumni je razložil, da je imel dobre namene in da Rebel rok za odgovor postavil le zato, ker je moral v soboto objaviti članek. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.