Recept, ki navduši: Jajce na oko v povsem novi preobleki!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Morate ga preizkusiti …
Oglej si celoten članek

Nova kombinacija paradižnika in jajca na oko, ki poboža brbončice. Popolna kombinacija, ki vam sicer vzame malce več časa za pripravo, vendar jo je vredno poskusiti! Za pripravo potrebujete dva večja paradižnika, dve jajci, oljčno olje, parmezan, panceto, česen in sveže začimbe (baziliko, origano ali peteršilj).

Priprava je povsem enostavna. Paradižnika izdolbete in ju premažete z oljčnim oljem, v vsako ubijete po eno jajce, ga posipate s parmezanom in  koščki pancete, nato pa na peki paperju ali v modelčku za kolačke postavite v pečico na 180 stopinj. Ko sta jajci pečeni po vašem okusu, ju vzamete iz pečice in polijete z omako, ki ste jo naredili iz olivnega olja in nasekljanih svežih zelišč ter česna. Pa dober tek!

Ne zamudi prvega dela šova JOONGLAA STAR.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.