Recesije smeha ne bo

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Dnevi komedije. Šesti festival aktualen s predstavami o recesiji in zimzelen na temo medsebojnih odnosov.
Oglej si celoten članek

Konec poletja že tradicionalno prinaša začetek Dnevov komedije. Neodvisni gledališki festival, ki se odvija na Ljubljanskem gradu, v svoji šesti ediciji prinaša pet komedij, ki bodo, kot meni vodja festivala Dušan Celarc, zadovoljile različne okuse.

"V predstavah je vsega po malem, od medsebojnih odnosov do politike. Ona + on, v kateri igrata Pia Zemljič in Primož Pirnat, govori o odnosih, Šef šefica – brez odpravnin, ki je zaradi dobrega lanskega obiska na sporedu tudi letos, pa o boju za stolček in opisuje tudi recesijo," tokratni izbor opisuje Celarc.

Od čistilke do gadov

Poleg teh dveh predstav, od katerih bo prva na sporedu danes, druga pa v petek, je Celarc v program uvrstil še monokomedijo Čistilka Marija, ki bo jutri doživela 500. ponovitev, ter gledališko različico legendarnega filma To so gadi, ki bo na sporedu v četrtek, komedija o primorskem Romeu in štajerski Juliji Micika in Aldo, ki bi morala biti na ogled v nedeljo, pa je zaradi tehničnih težav odpovedana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.