Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Recesije smeha ne bo

To so gadi Arhiv organizatorja
Dnevi komedije. Šesti festival aktualen s predstavami o recesiji in zimzelen na temo medsebojnih odnosov.

Konec poletja že tradicionalno prinaša začetek Dnevov komedije. Neodvisni gledališki festival, ki se odvija na Ljubljanskem gradu, v svoji šesti ediciji prinaša pet komedij, ki bodo, kot meni vodja festivala Dušan Celarc, zadovoljile različne okuse.

"V predstavah je vsega po malem, od medsebojnih odnosov do politike. Ona + on, v kateri igrata Pia Zemljič in Primož Pirnat, govori o odnosih, Šef šefica – brez odpravnin, ki je zaradi dobrega lanskega obiska na sporedu tudi letos, pa o boju za stolček in opisuje tudi recesijo," tokratni izbor opisuje Celarc.

Od čistilke do gadov

Poleg teh dveh predstav, od katerih bo prva na sporedu danes, druga pa v petek, je Celarc v program uvrstil še monokomedijo Čistilka Marija, ki bo jutri doživela 500. ponovitev, ter gledališko različico legendarnega filma To so gadi, ki bo na sporedu v četrtek, komedija o primorskem Romeu in štajerski Juliji Micika in Aldo, ki bi morala biti na ogled v nedeljo, pa je zaradi tehničnih težav odpovedana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.