Red Party ima novo plesišče

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Po odmevnem Red (x-mas) Partyju, ki ga ni zamudila niti največja zvezdnica med zvezdnicami Paris Hilton, se to pomlad Red Party vrača.
Oglej si celoten članek

Tokratno prizorišče bo Gospodarsko razstavišče v Ljubljani, ekipa Black Pony pa je že oblikovala novo scenografijo zabave. Tokratni presežek: posebno VIP-plesišče.

Pomladanska edicija bo 26. aprila na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani gostila ljubljenca pop in house uspešnic in trenutnega Madonninega Dj-a št. 1 – Martina Solveiga, ki je pravkar izdal svojo četrto epizodo Smasha Smash episode 4.


Množico bo ogrevala avstralska naveza Yolanda Be Cool, ki bo plesišče tresla s hiti, kot je nepozabni We No Speak Americano, ki si ga je do zdaj na svojem računalniku zavrtelo že več kot 30 milijonov ljudi. Rdečo sceno bo pretresel tudi lokalni in globalni DJ Gramophonedzie (Why Don't You) ter slovenski talenti, med drugimi vse bolj priljubljeni duo Vanillaz ter uveljavljena Angel Anx in Tim Urbanya.

Vsi, ki so bili priča lanski elektronski eksploziji v Areni Stožice, vedo, da bodo tudi to pomlad plesali v rdečem, tisti, ki so decembrski dogodek zamudili, pa lahko nadgrajeno scenografijo vidijo že čez slabe tri tedne, 26. aprila.

Tla plesišča bodo v LED-tehnologiji

Dvorano bo krasilo na stotine metrov rdečega blaga, na ducate rdečih balonov, disko krogel in preostale rdeče scenografije, ki bo zagotavljala nepozabno glasbeno doživetje. Red Spring Party se bo ponašal tudi s tehnološko dovršeno zvočno-vizualno produkcijo. Posebno zanimiv bo VIP-segment, ki bo dvignjen in se bo ponašal z atraktivno LED-tehnologijo, ki bo tokrat tudi na tleh. Plesišče z LED-panelami, po katerih bodo plesali vsi, ki bodo želeli biti bližje odru, bodo merile okoli sto kvadratnih metrov, VIP-prostor pa bo poleg LED-plesnih tal zasnovan tudi kot launge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.