Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Red Party ima novo plesišče

RED PARTY Žurnal24 main
Po odmevnem Red (x-mas) Partyju, ki ga ni zamudila niti največja zvezdnica med zvezdnicami Paris Hilton, se to pomlad Red Party vrača.

Tokratno prizorišče bo Gospodarsko razstavišče v Ljubljani, ekipa Black Pony pa je že oblikovala novo scenografijo zabave. Tokratni presežek: posebno VIP-plesišče.

Pomladanska edicija bo 26. aprila na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani gostila ljubljenca pop in house uspešnic in trenutnega Madonninega Dj-a št. 1 – Martina Solveiga, ki je pravkar izdal svojo četrto epizodo Smasha Smash episode 4.


Množico bo ogrevala avstralska naveza Yolanda Be Cool, ki bo plesišče tresla s hiti, kot je nepozabni We No Speak Americano, ki si ga je do zdaj na svojem računalniku zavrtelo že več kot 30 milijonov ljudi. Rdečo sceno bo pretresel tudi lokalni in globalni DJ Gramophonedzie (Why Don't You) ter slovenski talenti, med drugimi vse bolj priljubljeni duo Vanillaz ter uveljavljena Angel Anx in Tim Urbanya.

Vsi, ki so bili priča lanski elektronski eksploziji v Areni Stožice, vedo, da bodo tudi to pomlad plesali v rdečem, tisti, ki so decembrski dogodek zamudili, pa lahko nadgrajeno scenografijo vidijo že čez slabe tri tedne, 26. aprila.

Tla plesišča bodo v LED-tehnologiji

Dvorano bo krasilo na stotine metrov rdečega blaga, na ducate rdečih balonov, disko krogel in preostale rdeče scenografije, ki bo zagotavljala nepozabno glasbeno doživetje. Red Spring Party se bo ponašal tudi s tehnološko dovršeno zvočno-vizualno produkcijo. Posebno zanimiv bo VIP-segment, ki bo dvignjen in se bo ponašal z atraktivno LED-tehnologijo, ki bo tokrat tudi na tleh. Plesišče z LED-panelami, po katerih bodo plesali vsi, ki bodo želeli biti bližje odru, bodo merile okoli sto kvadratnih metrov, VIP-prostor pa bo poleg LED-plesnih tal zasnovan tudi kot launge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.