Renata Bohinc povedala resnico o njima s Primožem

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Pravi, da ima dovolj vprašanj povezanih s Primožem.
Oglej si celoten članek

Ko je Renata Bohinjc decembra objavila skupno fotografijo z bivšim soprogom Primožem Peterko, s katerim sta bila par kar 23 let,  in njuno družino, je završalo. Bilo je veliko klicev, ali sta s Primožem spet par, a Renata pravi, da temu ni tako. 

"Sodelujeva kot starša, sva prijatelja, tako kot prej. Po treh letih ločitve se stvari pomirijo in greš naprej," je razjasnila za zurnal24.si. O tem, ali ima novo ljubezen, ni želela govoriti. Povedala je le, da je zaposlena mati treh otrok, ki pa si zna vzeti pet minut zase, kar je tudi prav. 

Tako kot številne znane Slovenke, se tudi Renata podaja v Instagram vode. Pravi, da bo njen profil predvsem poln nasvetov o naravni kozmetiki, s katero se ukvarja, hkrati pa bo sledilcem ponujala tudi povsem življenjske vsebine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:18 16. Marec 2022.

    Še ena ''influenserka'', ki je danes drugi izraz za starleto (to je bila včasih vsaka, ki je danes influenserka), ki …

  • 07:21 16. Marec 2022.

    Po katerem dosežku je ona znana,razen,da je bila žena Primoža?!!! Pa vi ste res totalno kompas izgubili in ste ratali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.