Magazin > VIP
79253 ogledov

Renata Bohinc povedala resnico o njima s Primožem

Primož Peterka Mediaspeed.net
Pravi, da ima dovolj vprašanj povezanih s Primožem.

Ko je Renata Bohinjc decembra objavila skupno fotografijo z bivšim soprogom Primožem Peterko, s katerim sta bila par kar 23 let,  in njuno družino, je završalo. Bilo je veliko klicev, ali sta s Primožem spet par, a Renata pravi, da temu ni tako. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc🌼 (@bohincrenata)

"Sodelujeva kot starša, sva prijatelja, tako kot prej. Po treh letih ločitve se stvari pomirijo in greš naprej," je razjasnila za zurnal24.si. O tem, ali ima novo ljubezen, ni želela govoriti. Povedala je le, da je zaposlena mati treh otrok, ki pa si zna vzeti pet minut zase, kar je tudi prav. 

Tako kot številne znane Slovenke, se tudi Renata podaja v Instagram vode. Pravi, da bo njen profil predvsem poln nasvetov o naravni kozmetiki, s katero se ukvarja, hkrati pa bo sledilcem ponujala tudi povsem življenjske vsebine.

Komentarjev 3
  • Majazmaja 11:18 16.marec 2022.

    Še ena ''influenserka'', ki je danes drugi izraz za starleto (to je bila včasih vsaka, ki je danes influenserka), ki pri 40+ letih (še) ni ugotovila, kaj bi počela v življenju. Znana je pa samo po tem, da se je ...prikaži več pri 19. poročila s Peterko in aferah, v katere je bila posredno vpletena zaradi njegovega popivanja.

  • Avatar pantani
    pantani 07:21 16.marec 2022.

    Po katerem dosežku je ona znana,razen,da je bila žena Primoža?!!! Pa vi ste res totalno kompas izgubili in ste ratali en navaden trač portal!!!

Sorodne novice