Magazin > VIP
151633 ogledov

Primož Peterka in Renata Bohinc spet skupaj

Primož Peterka Renata Bohinc Mediaspeed.net
Skupaj preživeli praznike.

Naš nekdanji smučarski as, Primož Peterka, in Renata Bohinc sta se lani uradno ločila. Skupaj sta bila 23 let, v zakonu so se jima rodili trije otroci.

Renata je lani kupila hišo v bližini Kranja, kamor se je preselila s sinom in hčerkama. "Prej smo bili v Preddvoru, sedaj smo na vasi, malo odmaknjeni, hkrati pa še vedno v bližini Kranja, kar nam zelo ustreza. Imamo vrt in veliko narave," nam je lani zaupala lepotica, Primož pa nam je razkril, da bi si želel otroke videti pogosteje. "Težava je, ker za slovenske razmere živimo kar daleč, se pa pogosto slišimo," je povedal in razkril, da je bil ob novici, da so se vsi trije odpovedali karieri v vrhunskem športu, kar malo v šoku: "Žal mi je, da so pustili, ker se mi zdi način življenja v športu pravi in tudi zato, ker smo v to vložili kar nekaj časa. A če bodo na novih poteh našli sami sebe, potem jih podpiram." 

Se pa Renata in Primož očitno lepo razumeta. Pred tremi dnevi je Bohinc objavila razigran družinski posnetek, na katerem je tudi Primož, in zapisala: "Nora družina."

 

Komentarjev 11
  • Avatar jate
    jate 20:44 09.januar 2022.

    s temi fakiči res udarijo mimo,ma kr neki

  • Boschtjan Zupanchich 22:23 07.januar 2022.

    Ja, zgleda, da jima je dolgčas , ... :-P

  • Avatar Pallialita
    Pallialita 23:47 29.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m