Magazin > VIP
71476 ogledov

Renata Bohinc objavila videe iz novega doma

Renata Peterka mediaspeed
Nekdanja žena Primoža Peterke uživa z otroki.

Naš nekdanji smučarski as, Primož Peterka, in Renata Bohinc sta se lani uradno ločila. Skupaj sta bila 23 let, v zakonu so se jima rodili trije otroci. "Mislila sem, da bo naša ljubezen dovolj, a zadaj so bili večji problemi, ki jim nisem bila kos. Pri vzgoji sem znala imeti trdo roko in odločno besedo, da sem otroke vodila, pri njem pa mi to ni uspelo, preprosto sem mu v imenu ljubezni dopuščala stvari, ki jih ne bi smela,“ je lani povedala za Ona Plus.

Primož Peterka Magazin To je nova služba Primoža Peterke, presenečeni?

Za lepotico je sicer pester september 2020, med drugim se je družinica preselila v hišo v bližini Kranja, ki jo je Renata sama kupila. Kako lepo se ima tam z otroki in kakšna zabavna mama je, lahko vidimo tudi na posnetkih, ki jih je Renata objavila na družbenih omrežjih. "Prej smo bili v Predvoru, sedaj smo na vasi, malo odmaknjeni, hkrati pa še vedno v bližini Kranja, kar nam zelo ustreza. Imamo vrt in veliko narave," nam je lani zaupala lepotica.

Vsi trije otroci so se še do nedavnega profesionalno ukvarjali s športom, sin z nogometom, starejša hči je skakala, mlajša pa se je po poškodbi zob med skoki odločila za ritmično gimnastiko, a Renata pravi, da so vsi trije te ambicije ovrgli in se odločili za drugačne poti.

 
Komentarjev 2
  • Avatar jezeran
    jezeran 18:41 18.marec 2021.

    e moj Primož, le kaj ti je bilo treba tega.

  • Majazmaja 17:51 18.marec 2021.

    Predolgo je prenašala tega alkoholika in sama sreča, da se ga je znebila. Želim ji vso srečo.