Šport > Zimski športi
19038 ogledov

V nesreči umrl brat Primoža Peterke

Uroš Peterka Mediaspeed
Slovenski šport žaluje po izgubi člana znane skakalne družine.

V nedeljo zvečer se je na regionalni cesti Vransko - Trojane, blizu naselja Ločica pri Vranskem, zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl voznik motornega kolesa. 

Nesreča se je zgodila, ko je voznik tovornega vozila vozil iz smeri Ločice proti Trojanam in pričel polkrožno obračati ter pri tem zapeljal na levo stran vozišča, zaradi česar je vanj trčil štiridesetletni motorist.

Voznik motornega kolesa je zaradi hudih poškodb umrl med prevozom v bolnišnico. Kot sopotnik na motornem kolesu je bil v nesreči udeležen tudi desetletni otrok, ki ni bil huje poškodovan.

Policijsko vozilo policist policijski motor Tragično Slovenija Huda nesreča, voznik umrl, otrok poškodovan

Dan po nesreči je prišlo na dan, da je preminuli motorist Uroš Peterka, brat slovitega smučarskega skakalca Primoža Peterke, poroča EkipaSN.

Uroš Peterka je bil dve leti mlajši od brata Primoža, tudi on pa se je udejstvoval v smučarskih skokih. Ni nastopal v svetovnem, pač pa v celinskem pokalu, kjer se je dvakrat uvrstil na stopničke.

Jason Dupasquier Tragično Šport 19-letni Dupasquier umrl za posledicami nesreče
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice