Renee doletela tragedija

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nekdanji fant igralke Renee Zellweger je storil samomor, nedolgo po njunem razhodu.
Oglej si celoten članek

Pred dvajsetimi leti se je kariera igralke Renee Zellweger začela strmo vzpenjati. S tedanjim fantom, basistom Simsom Ellisonom sta bila skupaj pet let, ko je dobila vlogo v filmu Jerry Maguire. Igralka se je preselila na Florido, a ji Ellison ni sledil. Kmalu po njunem razhodu si je Ellison, ki je trpel za depresijo, vzel življenje. 

"Ubil se je nedolgo po njunem razhodu," je za DailyMail povedala njegova mama Bonnie. "Ona se je selila na Florido, on pa ne. Zdravniki pravijo, da na psihične bolnike določeni dogodki delujejo kot sprožilci – že tako si depresiven, potem pa se zgodi še nekaj, zaradi česar si še bolj depresiven." 

Ker Sims ni pustil poslovilnega pisma, njegova mati še danes ne ve, kaj je bil vzrok za samomor. "Že pred tem se je poskusil ubiti, a mu je njegov brat Kyle vzel pištolo. Šel si je kupiti drugo," je povedala Ellisonova, ki ostro nasprotuje sedanji ameriški zakonodaji gled eorožja. 

Ellisonova pravi, da je bila Renee za njenega sina ljubezen življenja. "Vidno je bilo, da jo je močno ljubil," je povedala. Renee se še vedno vrača v Austin na njegov grob. "V dvajsetih letih se ni spremenila. Pred letom sem jo srečala na poroki - sedeli sva skupaj - in bilo je kot nekoč. Ponosna sem na njo," je dejala Ellisonova, ki igralki želi, da bi bila srečna. 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.