Magazin > VIP
214 ogledov

Renee doletela tragedija

Renee Zellweger Profimedias
Nekdanji fant igralke Renee Zellweger je storil samomor, nedolgo po njunem razhodu.

Pred dvajsetimi leti se je kariera igralke Renee Zellweger začela strmo vzpenjati. S tedanjim fantom, basistom Simsom Ellisonom sta bila skupaj pet let, ko je dobila vlogo v filmu Jerry Maguire. Igralka se je preselila na Florido, a ji Ellison ni sledil. Kmalu po njunem razhodu si je Ellison, ki je trpel za depresijo, vzel življenje. 

"Ubil se je nedolgo po njunem razhodu," je za DailyMail povedala njegova mama Bonnie. "Ona se je selila na Florido, on pa ne. Zdravniki pravijo, da na psihične bolnike določeni dogodki delujejo kot sprožilci – že tako si depresiven, potem pa se zgodi še nekaj, zaradi česar si še bolj depresiven." 

Ker Sims ni pustil poslovilnega pisma, njegova mati še danes ne ve, kaj je bil vzrok za samomor. "Že pred tem se je poskusil ubiti, a mu je njegov brat Kyle vzel pištolo. Šel si je kupiti drugo," je povedala Ellisonova, ki ostro nasprotuje sedanji ameriški zakonodaji gled eorožja. 

Ellisonova pravi, da je bila Renee za njenega sina ljubezen življenja. "Vidno je bilo, da jo je močno ljubil," je povedala. Renee se še vedno vrača v Austin na njegov grob. "V dvajsetih letih se ni spremenila. Pred letom sem jo srečala na poroki - sedeli sva skupaj - in bilo je kot nekoč. Ponosna sem na njo," je dejala Ellisonova, ki igralki želi, da bi bila srečna. 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.