Resnica o tem, zakaj sta se Zala in Gašper odločila za medijski umik

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Huda stiska.
Oglej si celoten članek

Naša glasbenika Zala in Gašper sta bila gostja v nedavni oddaji Potep z Leo, kjer voditeljica Lea Mederal svoje goste intervjuja med izletom v gore. Med sprehodom je Zala Lei zaupala nekaj zelo osebnega. 

Na vprašanje, po čem si bosta najbolj zapomnila leta 2022, je Zala priznala: "Po paničnih napadih. Jaz sem imela letos zelo težko obdobje glede anksioznosti. Morda je to preveč informacij, ampak meni je samo fino, da bo tega leta konec." Voditeljica jo je vprašala, ali se je to zgodilo zaradi prevelike medijske pozornosti? "Preveč vsega, ne vem, nisem še čisto predelala vsega skupaj," ji je odgovorila Zala. 

Izpostavila pa je tudi pozitivne stvari preteklega leta. Povedala je, da se je ponovno povezala s svojo družino, ki jo ima res rada in pa prebrala kar 85 knjig. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 27

  • 08:44 2. Februar 2023.

    Oba sta potrebna ''strokovne pomoči'' žal....se vidi na obrazih...

  • 21:02 1. Februar 2023.

    Pri nima govoriti o neki slavi je zelo relativno. Za duševno stisko je dovzeten vsak od nas, ne glede na …

  • 18:50 1. Februar 2023.

    Kaj bi šele bilo,če bi znala peti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.