Režiser Jackson v bolnišnici

Foto: Žurnal24 Režiser Hobita Peter Jackson. (Foto: Reuters)
Zaradi težav z želodcem so morali hospitalizirati režiserja Petra Jacksona. Snemanje njegovega novega filma The Hobbit se bo tako nadaljevalo po okrevanju.
Oglej si celoten članek

Režiserja Petra Jacksona so na Novi Zelandiji sprejeli v bolnišnico. Ta teden se je pritoževal nad ostrimi bolečinami v želodcu, kasneje pa so ugotovili, da gre za čir. Njegovo zdravstveno stanje ni resno, potrebna pa bo operacija.

"Sir Peter trenutno počiva, zdravniki pa pričakujejo, da bo popolnoma okreval. Operacija ne bo vplivala na režijo filma The Hobbit, le snemati ga bodo začeli z rahlo zamudo," je povedala režiserjeva predstavnica Melissa Booth.

Zaradi težav z zdravjem bodo morali za nekaj časa prestaviti snemanje filma The Hobbit, ki se dogaja pred trilogijo Gospodarja prstanov. Začetek snemanja je bil predviden za sredino februarja, začel pa se bo po režiserjevem okrevanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.