Magazin > VIP
25 ogledov

Režiser Jackson v bolnišnici

Režiser Hobita Peter Jackson. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Zaradi težav z želodcem so morali hospitalizirati režiserja Petra Jacksona. Snemanje njegovega novega filma The Hobbit se bo tako nadaljevalo po okrevanju.

Režiserja Petra Jacksona so na Novi Zelandiji sprejeli v bolnišnico. Ta teden se je pritoževal nad ostrimi bolečinami v želodcu, kasneje pa so ugotovili, da gre za čir. Njegovo zdravstveno stanje ni resno, potrebna pa bo operacija.

"Sir Peter trenutno počiva, zdravniki pa pričakujejo, da bo popolnoma okreval. Operacija ne bo vplivala na režijo filma The Hobbit, le snemati ga bodo začeli z rahlo zamudo," je povedala režiserjeva predstavnica Melissa Booth.

Zaradi težav z zdravjem bodo morali za nekaj časa prestaviti snemanje filma The Hobbit, ki se dogaja pred trilogijo Gospodarja prstanov. Začetek snemanja je bil predviden za sredino februarja, začel pa se bo po režiserjevem okrevanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.