Riba se še ni ujela na trnek

Foto: Žurnal24 Letošnje Cankarjeve torke bo v torek odprl slovenski kantavtor Marko Brecelj. (F
V Cankarjevem domu znova Cankarjevi torki in abonma Glasbe sveta.
Oglej si celoten članek

V Cankarjevem domu (CD) se v torek začenja 30-tedensko nizanje glasbenih torkov, ki bodo letos pod naslovom Glasbe z razgledom poslušalcem približali obzorja s skoraj vsega sveta.

Za obiskovalce, ki bodo za posamezni koncert odšteli 14 oziroma 11 evrov, so v CD pripravili tudi članske izkaznice, ki prinašajo desetodstotni popust pri vstopnicah za koncertne torke in druge ugodnosti.

Februarja se bo začel še drugi letošnji koncertni cikel – abonma Glasbe sveta 2010, v katerem bo mogoče prisluhniti Mayri Andrade z Zelenortskih otokov, po besedah besedah Bogdana Benigarja pa bo zlasti izjemen armenski del ponudbe z dvema koncertoma in Turkinja Sezen Aksu. Prihajajo še skupina Niyaz z iransko pevko Azim Ali, skupina Deba z Mayotte in: "Izvajalec zadnjega koncerta še ni znan, ker se riba, na katero čakamo, še ni ujela na trnek," pojasnjuje Benigar. Z ribo ali brez nje pa so abonmaji na voljo do 22. februarja, ko se začne tudi prvi koncert.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.