Ricky Martin napisal biografijo

Foto: Žurnal24 Ricky Martin
Glasbenik Ricky Martin je pred kratkim dokončal svojo biografijo, v kateri je med drugim odprto spregovoril o svoji spolni usmerjenosti in očetovstvu.
Oglej si celoten članek

Knjiga, ki nosi preprosti naslov Jaz, bo v Ameriki izšla 2. novembra. Njegovi oboževalci bodo tako lahko prvič prebrali resnico o Rickyjevi slavi in spolni usmerjenosti, ki jo je kar nekaj let skrival pred očmi javnosti.

 

Ravno priznanje, da je gej, je bilo tudi glavni razlog, da se je odločil, da svoje življenje zlije na papir. "Sem homoseksualec in sem blagoslovljen zaradi tega. Pisanje te knjige me je osvobodilo, saj sem našel nove poti do človeka, kakršen sem danes."

 

38-letni pevec je v biografiji med drugim tudi opisal svoje glasbene začetke ter vzpone in padce, ki so spremljali njegovo kariero. V knjigi je nekaj poglavij namenjenih tudi dvojčkoma, ki ju je leta 2008 dobil s pomočjo nadomestne matere.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.