Magazin > VIP
45 ogledov

Ricky Martin napisal biografijo

Ricky Martin Žurnal24 main
Glasbenik Ricky Martin je pred kratkim dokončal svojo biografijo, v kateri je med drugim odprto spregovoril o svoji spolni usmerjenosti in očetovstvu.

Knjiga, ki nosi preprosti naslov Jaz, bo v Ameriki izšla 2. novembra. Njegovi oboževalci bodo tako lahko prvič prebrali resnico o Rickyjevi slavi in spolni usmerjenosti, ki jo je kar nekaj let skrival pred očmi javnosti.

 

Ravno priznanje, da je gej, je bilo tudi glavni razlog, da se je odločil, da svoje življenje zlije na papir. "Sem homoseksualec in sem blagoslovljen zaradi tega. Pisanje te knjige me je osvobodilo, saj sem našel nove poti do človeka, kakršen sem danes."

 

38-letni pevec je v biografiji med drugim tudi opisal svoje glasbene začetke ter vzpone in padce, ki so spremljali njegovo kariero. V knjigi je nekaj poglavij namenjenih tudi dvojčkoma, ki ju je leta 2008 dobil s pomočjo nadomestne matere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.