Rihanna oko vrgla na Lewisa Hamiltona

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Sveže samskega Lewisa Hamiltona so opazili v družbi pevke Rihanne. Se obeta nov slavni parček?
Oglej si celoten članek

Potem ko je kar tri ure zamudila na svoj četrtkov koncert v Monaku, si je Rihanna privoščila še malo zabave v nočnem klubu Jimmy’z Monte Carlo. Tam pa je oko vrgla na slavnega formulaša Lewisa Hamiltona, ki se je pred kratkim razšel s seksi Nicole Scherzinger. "Takoj, ko je prišla v klub, je stopila k njegovi mizi, mene pa je prosila, naj vrtim samo hip hop," je za RadarOnline.com povedal didžej Or’elle in dodal: "Ves čas sta pila, plesala in se zabavala."

Čeprav se zvezdnika v klubu nista spogledovala in pretirano dotikala, sta si bila naklonjena, še pravi didžej. "On je prišel s svojimi prijatelji, a ko se jim je pridružila Rihanna, se je ves čas družil z njo."

Rihanna se je v klubu zabavala do petih zjutraj, nato je po poročanju omenjenega portala odšla v nek bar na plaži, naslednji dan pa je zamudila že na svoj drugi koncert v Monte Carlu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.